Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ:Θα μας κόψουν το φως; Να τους αλλάξουμε τα φώτα!


ΦΩΤΟ: ΝΑ ΓΙΑΤΊ  ΕΞΑΊΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ 
Πληθαίνουν καθημερνά οι πρωτοβουλίες πολιτών, εργατικών συνδικάτων, συλλογικοτήτων, νομικών για αντίσταση  απέναντι στη φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης και της τρόικας στο λαϊκό εισόδημα. Το παρακάτω κείμενο διακινείται για συγκέντρωση υπογραφών και συντονισμό του αγώνα αντίστασης και αλληλεγγύης 
ΕΜΕΙΣ,
οι εργαζόμενοι - μισθωτοί της χώρας που αγωνιούμε για το καθημερινό μεροκάματο, οι άνεργοι και οι άνεργες που ψάχνουμε διεξόδους για την επιβίωση, οι νέες κι οι νέοι που αναζητούμε προοπτική για το μέλλον μας, οι συμβασιούχοι και οι συμβασιούχες που χρόνια μας εκμεταλλεύονται, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίοι που βάζουμε λουκέτα και βλέπουμε να χάνονται οι κόποι μια ζωής, οι άνθρωποι της γνώσης, της επιστήμης και του πνεύματος που βιώνουμε την κρίση των αξιών, οι αγρότες και οι αγρότισσες που βλέπουμε την περιφέρεια να μαραζώνει,


Όλοι εμείς που παράγουμε τον πλούτο αυτής της χώρας
  
Έχουμε πλέον καταλάβει τι σημαίνει για κάθε ένα ξεχωριστά και για ολόκληρη την κοινωνία το νέο εθνικό όραμα του πρωθυπουργού του μνημονίου «ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια» !
Οι «έκτακτες εισφορές», οι «εργασιακές εφεδρείες» (βλ. απολύσεις), οι περικοπές των εισοδημάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, είναι πλευρές της καταστροφικής αντικοινωνικής πολιτικής της κυβέρνησης.

Η τελευταία ανάλγητη απόφαση για ειδικό τέλος στα ακίνητα ξεπερνά κάθε προηγούμενο ! Μετά την κατάσχεση των εισοδημάτων μας, τώρα δημεύουν και την πρώτη κατοικία μας !
  
Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα και την θέλησή μας να αγωνιστούμε ώστε να αποσυρθούν όλα τα φορομπηχτικά, παράνομα και βάρβαρα μέτρα, που εξευτελίζουν εργαζόμενους, οικογένειες, ολόκληρη την κοινωνία.
  
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Συντονιζόμαστε με τις κοινωνικές συλλογικότητες,  τα εργατικά συνδικάτα, τους επιστημονικούς συλλόγους, τους νομικούς φορείς, ώστε να αποσυρθεί το χαράτσι στην κατοικία.
  
Κανείς μόνος του στην κρίση και την επίθεση που δεχόμαστε!
  
Να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο! Να πληρώσουν οι τράπεζες!
  
Δεν πληρώνουμε την κρίση !
 Δεν πληρώνουμε το χαράτσι  !

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΠΟΛΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ
ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου