Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλο συλλαλητήριο ιδιοκτητών ταξί απόψε στο Σύνταγμα



Μεγάλη συλλαλητήριο σήμερα το βράδυ στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή από ιδιοκτητες ταξί που συνεχίζουν την 48ωρη απεργλια τους. Οι ιδιοκτήτες ταξί περικύκλωσαν τη βουλή την ώρα που ο Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης ενημερώνει τον κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας του ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο που προβλέπει την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος.

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Υποδομών μετά την αυταρχική αντιμετώπιση της κινητοποίησης των ιδιοκτητών ταξί στην ΔΕΘ σκληραίνει την στάση του απέναντι στους ιδιοκτήτες ταξί. Ένα νέο έγγραφο εστάλη προς τις περιφέρειες, ως συνέχεια της εγκυκλίου της 1ης Αυγούστου με την οποία καλούσε τους περιφερειάρχες να επιβάλλουν κυρώσεις σε όσους προχωρούσαν σε κατάληψη δρόμων και παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ο Πρόεδρος της ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος μιλώντας στη συγκέντρωση έκανε λόγο για χούντα του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους συναδέλφους του να κάνουν στάση πληρωμών προς τον οργανισμό ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών, αλλά και να μην καταβάλουν τις δόσεις των τραπεζών για τα δάνεια που έχουν πάρει προκειμένου να αγοράσουν ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου