Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Φεστιβάλ " Νύχτες Φθιώτιδας" (26, 27 και 28 Ιουλίου 2013)

Tριήμερο φεστιβάλ στο Μώλο  Φθιώτιδας, για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές ανάσες προς τους κατοίκους της αλλά και τους επισκέπτες της.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται από 26 έως και 28 Ιουλίου 2013,  με τη συμμετοχή πολλών και σημαντικών καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Τόπος συνάντησης πολιτισμού η παραλία Μώλου με την Ελένη Βιτάλη να ανοίγει αυλαία την Παρασκευή 26 Ιουλίου και μερικά από τα δημοφιλέστερα ονόματα να ακολουθούν.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Ελένη Βιτάλη

Maraveyas Ilegal
Ματούλα Ζαμάνη

Απόστολος Βαλαρούτσος
Belleville

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013
Σωκράτης Μάλαμας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Καρράς
Αντίπερα Όχθη

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Γιάννης Χαρούλης
Παύλος Παυλίδης
Θεολόγος Κάππος

Κάποιους τους γνωρίζετε πολύ καλά, κάποιους άλλους σας τους συστήνουμε:

Ελένη Βιτάλη
Από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές της τελευταίας 20ετίας. Αλλα λόγια περιττεύουν...

Maraveyas Ilegal
Ο Κωστής Μαραβέγιας παρότι ξεκίνησε την καριέρα του από την ελληνική και ιταλική εναλλακτική μουσική σκηνή, παίζοντας σε μικρούς χώρους, σύντομα κατάφερε να δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα και ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο ύφος, που τον κατατάσσει σε έναν από τους εμπορικότερους και πιο αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του.

Ματούλα Ζαμάνη
Μια χαρισματική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που περηφανεύεται για την βλάχικη καταγωγή της, πιστεύει σε διαχρονικές αξίες, στην οικογένεια, στη φιλία, στην αγάπη, πιστεύει στο πεπρωμένο, λατρεύει τις άσκοπες βόλτες στο δάσος και τη θάλασσα και...την πρασοτυρόπιττα της μαμάς της!

Απόστολος Βαλαρούτσος
Ο Απόστολος είναι ιδρυτικό μέλος της βολιώτικης ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» και στις "Νύχτες Φθιώτιδας" θα διηγηθεί τις μουσικές του ιστορίες για τον όμορφο κόσμο που ονειρεύεται, ένα κόσμο γεμάτο εικόνες, ήχους, αισθήσεις, ιδέες, συναισθήματα, μορφές...

Belleville
H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό τους ταξίδι. Οι μουσικές τους επιρροές ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο, προσεγγίζοντας διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και ήχο.

Σωκράτης Μάλαμας
Τον ξέρετε και τον ξέρουμε, αλλά δεν κουραζόμαστε ποτέ να ακούμε τις μουσικές του ιστορίες...
Μαζί του στο τραγούδι θα είναι οι: Μαρίνα Δακανάλη & Λαμπρινή Καρακώστα.

Λεωνίδας Μπαλάφας
Τραγουδά, γράφει μουσική και στίχους στους δίσκους του, χορεύει, γελάει, λέει ανέκδοτα και "τα σπάει" στα live του.

Δημήτρης Καρράς
Ο Δημήτρης μετρά πολύχρονη μουσική διαδρομή - πρώην μέλος των συγκροτημάτων Πάζλ και Βωξ- με τραγούδια όπως το «Τροχόσπιτο», το «Λυπάμαι» και το «Έτσι οι μέρες περνούν", δύο προσωπικούς δίσκους "Ντέμο" και "Αστιβή", περηφανεύεται και για τις δισκογραφικές συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου και με πολλούς άλλους.

Αντίπερα Όχθη
Μια δεμένη ροκ μπάντα έρχεται να ξεσηκώσει και να παρασύρει το κοινό μαζί της στην "Αντίπερα Όχθη", εκεί όπου ο άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφράσει τους προβληματισμούς, τα όνειρα, τους φόβους και τις επιθυμίες του...

Γιάννης Χαρούλης
Ανερχόμενος και δημοφιλής, ανακατεύει φίλτρα, κάνει μαγγανείες και κερδίζει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση.

Παύλος Παυλίδης
Ο Παύλος Παυλίδης κουβαλά στις "Νύχτες Φθιώτιδας" τον αέρα της «Ξεσσαλονίκης» και τη «Φωτιά στο Λιμάνι» από τα Ξύλινα Σπαθιά, κουβαλά και το «Λιωμένο Παγωτό» και έρχεται μαζί με το συγκρότημά του, τους B – Movies, να μας διηγηθεί «Ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί».

Θεολόγος Κάππος
Ο Θεολόγος Κάππος, νέος Ικαριώτης ερμηνευτής και τραγουδοποιός, «βαδίζει στον αέρα» για «τα μάτια σου μόνο» και καταφέρνει να συνδυάζει τους ευαίσθητους στίχους που γράφει με τον ηλεκτρισμό της κιθάρας του.



Προπώληση Εισιτηρίων
Τιμή εισιτηρίων: 12 ευρώ στην προπώληση / 15 ευρώ στο ταμείο
Τιμή τριημέρου: 30 ευρώ

Σημεία Προπώλησης
Αθήνα
Ticket House
Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Φθιώτιδα
Venezia
Διάκου 6, Λαμία
People
Πλ. Ελευθερίας 8, Λαμία
Μύθος
Γερ. Βασιλειάδη 99, Καμένα Βούρλα
Ακρωτήρι
Γερ.Βασιλειάδη 17, Καμένα Βούρλα
Μουριές
Κνημίδος & Οδ. Ανδρούτσου, Καμένα Βούρλα
Incontro
Άγιος Κωνσταντίνος

Ηλεκτρονική προπώληση
www.ticketarena.gr , www.ticketpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου