Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Τα παράπονα μας : Για το αλιευτικό καταφύγιο της Γλύφας

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γλύφας κ.Παπακωνσταντίνου Γεώργιος προσπαθούσε να εξηγήσει τα αυτονόητα για τις ζημιές που προκλήθηκαν απο τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν χθες.

Είναι χρόνιο το πρόβλημα και δυστυχώς αποτέλεσμα των αλλεπάλληλων υποσχέσεων απο τα εκάστοτε κομματικά θηριάκια που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν πως να αρπάξουν τις ψήφους και να την κάνουν Λούης.
Τα προβλήματα δεν λύνονται με το να τα συζητάμε ξανά και ξανά.
Υπάρχουν μελέτες χρόνων που έμειναν στο "θα" και στο παρά πέντε για να φροντίσουν τις σκοπιμότητες της επόμενης τετραετίας.
Το αλιευτικό καταφύγιο και η επέκταση της ράμπας που εξυπηρετεί τα ferry-boat είναι επιτακτική ανάγκη και φαίνεται δυστυχώς από τα κακά αποτελέσματα των νότιων ανέμων που πλήγουν το χωριό σχεδόν όλο το χρόνο.
Η αγάνακτηση είναι διάχυτη γιατί καταλαβαίνουμε ότι μας συμπεριφέρονται ως τον τελευταίο τροχό της αμάξης και δεν μας βοηθά κανείς να ανελιχθούμε.
Αν αυτό είναι σκοπιμότητα δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αλλά ζητάμε απλά το αυτονόητο.
Να σκύψουν πάνω απο το πρόβλημα μας και να μας βοηθήσουν όσοι είναι ιθύνοντες στη λύση του και όχι να μας χτυπήσουν περιπαικτικά στην πλάτη περιμένοντας να το πιστέψουμε και πάλι.
Πλήγονται όλοι ,όχι μόνο όσοι έχουν βάρκες και καίκια,ούτε μόνο όσοι εμπλέκονται επαγγελματικά με τον τουρισμό.Το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις εικόνες καταστροφής μέσα στην  πόρτα σου αλλά και να μην μπορείς να περπατήσεις 20 βήματα στην παραλία είναι πληγή για την αξιοπρέπεια μας.
Ας αναλάβουν όσοι μπορούν να πιέσουν για την υλοποίηση των έργων.Αυτό είναι αρκετό.
Πηγή: http://glyfa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου