Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Άνοιξε τις πύλες της η 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Άνοιξε τις πύλες της  για μια ακόμη χρονιά η 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Παρά τις δύσκολες  οικονομικές συγκυρίες  της περιόδου που διανύουμε, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΛ και η  οργανωτική επιτροπή της, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια  και φέτος, εκθέτες και επισκέπτες,  να  παρακολουθήσουν μια αξιόλογη έκθεση. Τη κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν από κοινού ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς, ο Αντιπεριφεριάρχης Στερεάς Θωμάς Στάικος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνίας και ο Πρόεδρος της ΠΕΛ Γιάννης Γρανίτσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελετή των εγκαινίων δεν υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης.      
Κατά τα άλλα, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι η συμμετοχή τοπικών και άλλων επιχειρήσεων που με την παρουσίαση των προϊόντων τους και τις ειδικές προσφορές θα  προσελκύσουν πολυάριθμους επισκέπτες.
Η 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας θα διαρκέσει από τις 18 μέχρι 26 Μαΐου 2013 στον εκθεσιακό χώρο της Λαμίας. Μία πολύ σημαντική προσπάθεια  του τοπικού κυρίως  επιχειρηματικού κόσμου, με  πανελλήνια εμβέλεια!

Αποτελεί  έναν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για τον Νομό της Φθιώτιδας, την πόλη της Λαμίας, της ευρύτερης περιοχής και γενικότερα της χώρας μας.  Φιλοδοξεί  δε, κάθε χρόνο να προσφέρει ποιοτικότερες υπηρεσίες, τόσο στους εκθέτες, αλλά και στους επισκέπτες της.
Επιπρόσθετα, αποτελεί τόπο συνάντησης παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών, με τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα  να καταλαμβάνει ξεχωριστή χώρο. Πρωταρχικοί στόχοι της έκθεσης είναι η άμεση προβολή των επιχειρήσεων όλων των κλάδων, η δημιουργία εμπορικών επαφών και η προώθηση των πωλήσεων.
www.pelamias.com
https://www.facebook.com/ekthesilamias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου