Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ-ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ, ΔΡΑΣΗ....



Μετά από δύο δεκαετίες λιτότητας και ψεύτικες υποσχέσεις για ‘καλύτερες μέρες’, για ανάπτυξη και σύγκλιση με τους δείκτες της Ευρώπης, ποιος πιστεύει τα κυρίαρχα κόμματα, τις κυβερνήσεις τους, τα ΜΜΕ;
Ποιος πιστεύει ότι τα μέτρα επιδρομής στα εισοδήματά μας θα φέρουν αποτέλεσμα;
Ποιος πιστεύει ότι είναι τα τελευταία όταν ετοιμάζουν το ένα πακέτο μετά το άλλο;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Να στείλουμε πακέτο τα μέτρα και όσους τα στηρίζουν, πίσω στ’ αφεντικά τους.
Δεν πιστεύουμε τα ψέματα τους ότι πρέπει ΠΑΛΙ εμείς να ματώσουμε, για να συνεχίζουν να πλουτίζουν αυτοί που δημιούργησαν την κρίση.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα δανεικά και αγύριστα που δίνουν οι κυβερνήσεις τους σε τράπεζες τοκογλύφους, επιχειρηματίες λωποδύτες και σούπερ μάρκετ κλέφτες.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

Η επιτροπή Λαμίας ενάντια στα μέτρα αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων που προβληματιζόμαστε και αντιδρούμε για τα νέα μέτρα. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ενιαίας ανοιχτής επιτροπής κατοίκων, εργαζόμενων και ανέργων, συνταξιούχων και νέων, μικροεμπόρων και ελεύθερων επαγγελματιών... όλων όσων πλήττονται από τον πόλεμο που έχουν κηρύξει στα εισοδήματα, τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια μας.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της Λαμίας, κάθε σύλλογο, σωματείο, συνδικάτο, ομάδα, κοινωνικό φορέα ή κίνηση να οργανώσουμε μαζί την αντίσταση μας στην πόλη μας…

Να συντονίσουμε τα βήματα μας με όλες τις αντίστοιχες κινήσεις που υπάρχουν κι εμφανίζονται παντού σε όλη την χώρα. Γιατί αυτοί που μας τα αρπάζουν βρίσκονται παντού και πρέπει να μας βρουν ενωμένους όλους μαζί ενάντια τους. Το μέλλον όλων μας παίζεται τώρα! Στους δρόμους, στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, οργανώνουμε τις παρεμβάσεις μας, όλοι μαζί, συλλογικά, ανεξάρτητα...

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ, ΔΡΑΣΗ -ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ -ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΣΩ

Αυτό το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 11πμ μέλη της επιτροπής θα βρεθούμε στη λαϊκή αγορά στο κέντρο της Λαμίας και θα παρέμβουμε μοιράζοντας φυλλάδια, επιδιώκοντας να συναντηθούμε με κατοίκους και εμπόρους της πόλης μας που πλήττονται από τα νέα μέτρα.

Συμμετέχουμε και καλούμε όλους του πολίτες της Φθιώτιδας στο άνοιγμα των διοδίων της Τραγάνας την Κυριακή 28 Μαρτίου, 12μμ και την Μ. Πέμπτη 1 Απριλίου, 5μμ. Μπλοκάρουμε στην πράξη το χαράτσι των αποικιοκρατικών κρατικών συμβάσεων και των καρτέλ των κατασκευαστικών εταιρειών.

για επικοινωνία: epitropimetrastoplamia@gmail.com, 6947829023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου