Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ REAL NEWS‏

ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΕΧΕΙ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:
1.       ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΩΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 2 ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ
ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ  ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ  ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ,  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΜΙΑΣ, ΤΟ ΕΠΑΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΤΟ ΤΕΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
2.       ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ REAL NEWS ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ  ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ, ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, ΕΙΤΕ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.

 Συλλογικότητες  Λαμίας  (ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΕΠΑΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΜ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ , ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και όλοι οι αυτόνομοι ενεργοί πολίτες της Φθιώτιδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου