Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και την πρόταση του Δημάρχου για μεταφορά του ( video)


Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας για μεταφορά  του Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στον Φρατζόμυλο από το κτίριο του παλιού Νοσοκομείου Λαμίας όπου στεγάζεται και  το Δημαρχείο της πόλης. Ο λόγος που προβάλεται από τη Δημοτική Αρχή για τη μεταφορά είναι ότι ο Δήμος χρειάζεται το χώρο για άλλη χρηση, και συγκεκριμμένα για το πρόγραμμα  του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών για το οποίο έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά κονδύλια!
Την έντονη αντίθεση του  εξέφρασε με την πρόταση αυτή ο εκπρόσωπος της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ Βασίλης Κυριακάκης ο οποίος τόνισε ότι το Μουσείο θα πρέπει να βρίσκεται σε κεντρικό κτίριο της πόλης  και η μεταφορά του συνιστά υποβάθμιση του ρόλου του. 

Περισσότερα για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης  που εξαγγέλθηκε  το 2009, και τώρα  έρχεται πρόταση για.... μεταφορά του στο χθεσινό άρθρο της Χαράς Παρμενοπούλου, μέλος της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία και της Δημοτικής Επιτροπής Μουσείων

'Στρίβειν δια του αρραβώνος' από το Δήμαρχο Λαμίας με την πρόταση για μεταφορά του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στο Φρατζόμυλο 

altpressfthiotida.blogspot.com/2012/03/blog-post_6593.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου