Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Συλλογικότητες Λαμίας: ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


O ...εχθρός λαός μιας σάπιας εξουσίας....
Οι Συλλογικότητες Λαμίας επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους σχετικά με την παρέλαση της αυριανής Κυριακής 25ης  Μαρτίου 2012. Αρχικά η απόφαση της Παρέμβασης Πολιτών  να συμμετάσχει οργανωμένα στην παρέλαση στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις θεωρούμε ότι διατάραξε τις ισορροπίες των Συλλογικοτήτων. Στη συνέχεια η  ανακοίνωση της Παρέμβασης Πολιτών ολοκλήρωσε το σκηνικό υπονόμευσης μιας κοινής προσπάθειας συνεννόησης απέναντι σε κοινές δράσεις.
Με αυτά τα δεδομένα  οποιαδήποτε οργανωμένη συμμετοχή μας μοιραία θα χαρακτηρίσει στη συνείδηση της Λαμιώτικης κοινωνίας  τις Συλλογικότητες,  ως  δεκανίκι της Παρέμβασης Πολιτών και θα καταργήσει τον αυτόνομο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα τους.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις λοιπόν  οι Συλλογικότητες ανακοινώνουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στην παρέλαση οργανωμένα. Καλούμε τον κάθε πολίτη  που επιθυμεί να συμμετάσχει να το κάνει αυτόνομα, αυτόβουλα, και με δική του ευθύνη.
Καλούμε τον κάθε πολίτη να σταθεί υπεύθυνα, μακριά από εθνικιστικές και ακροδεξιές κραυγές που θα θελήσουν  να βρουν το χώρο για να καπηλευτούν την επέτειο της Επανάστασης του 1821.
Θυμίζουμε ότι ως Συλλογικότητες απαιτήσαμε στην ανακοίνωση που εγκρίθηκε από την ανοιχτή μας  Συνέλευση να μην στηθεί «εξέδρα των επισήμων». Δεν είχαμε και δεν έχουμε την αυταπάτη ότι αυτό θα συμβεί. Δεν είχαμε και δεν έχουμε την αυταπάτη και την ψευδαίσθηση ότι σε αυτή την εξέδρα θα καθίσουν κάποιοι στους οποίους πρέπει να απευθυνθούμε. Απαιτήσαμε αυτή η παρέλαση να ανήκει στο λαό. Η παρέλαση αυτή λοιπόν ας είναι η παρέλαση του λαού.
Συλλογικότητες Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου