Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

The Met: Live in HD: «Eugene Onegin» του Τσαϊκόφσκι (5 Οκτωβρίου) στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συνεργασία με την Metropolitan Opera και τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ συνεχίζει  για τρίτη χρονιά το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live In Hd» με 10 νέες παραγωγές.
ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Peter Ilyich Tchaikovsky «Eugene Onegin» ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.
Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν προβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης.
Τη σεζόν 2013-2014 θα πραγματοποιηθούν 10 νέες παραστάσεις, οι  οποίες θα προβληθούν σε επιλεγμένους πολιτιστικούς χώρους και θέατρα μέσα σ’ αυτούς και το Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.
«Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky
 Πρόκειται για την εντυπωσιακή παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky. Η Anna Netrebko και ο Mariusz Kwiecien πρωταγωνιστούν στους ρόλους της ερωτευμένης Τατιάνας και του επιβλητικού Ονιέγκιν στο μοιραίο ρομάντζο του Tchaikovsky. Η νέα παραγωγή της Deborah Warner σε σκηνοθεσία Fiona Shaw, τοποθετείται στο τέλος του 19ου αιώνα και “συλλαμβάνει” τη λάμψη και το πάθος της όπερας του Tchaikovsky. Ο Piotr Beczala είναι ο Λένσκι, ο φίλος του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. Διευθυντής Ορχήστρας: Valery Gergiev.
Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε και γίνεται στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Υψηλάντου 17, Λαμία.  Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310-33325 και 32215.  Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 18 ευρώ γενική είσοδος και 13 ευρώ για ανέργους, φοιτητές, παιδιά και συλλόγους (για προσέλευση άνω των 20 ατόμων).  Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται από την Metropolitan Opera και τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου