Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης στη ΧΩΡΑ-Λελέικα Υπάτης (Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου)Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί συναντιούνται και παρουσιάζουν από κοινού μια συναυλία γεμάτη συγκινήσεις, στον τόπο τεχνών Χώρα, στα Λελέϊκα Υπάτης,τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου Σεπτεμβρίου 2013.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης, δύο ξεχωριστοί εκπρόσωποι της γενιάς των τραγουδοποιών, τέμνουν τις παράλληλες πορείες τους και δημιουργούν ένα συναυλιακό γεγονός με τα ομορφότερα τραγούδια τους. Μοιράζονται τη σκηνή και την αγάπη του ενός για τα τραγούδια του άλλου.


Ξεκινώντας από του Χαΐνηδες και τους Συνήθεις Ύποπτους αντίστοιχα, έχοντας διανύσει ήδη 20 χρόνια στο τραγούδι, ανακαλύπτουν μαζί τις σημαντικότερες στιγμές των διαδρομών τους, αλλά και τις κοινές τους αδυναμίες σε τραγούδια και δημιουργούς. Το αποτέλεσμα θα είναι μια τρίωρη συναυλία γεμάτα από τα τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου και του Μίλτου Πασχσαλίδη αλλά κυρίως, αυτά που θα προκύψουν από τη διάθεση της στιγμής.

Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου στο ακορντεόν και το πιάνο, ο Μάξιμος Δράκος στα Πλήκτρα, ο Δημήτρης Σινογιάννης στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο και ο Ηλίας Δουμάνης στα τύμπανα.

Το καλύτερο τελείωμα για το Φεστιβάλ Οίτης 2013.
Μια συναυλία για την ενίσχυση της Εταιρείας Προστασίας Αποφυλακισμένων.
Προπώληση στο SEVEN προς 10 ευρώ, πόρτα 12 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου