Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χαρούλα Αλεξίου στη Λαμία σε ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του Μαστού ( Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο μαστού «΄Αλμα Ζωής» κατά τη φετινή διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου Greece race for the cure θα πραγματοποιήσει το μήνα Σεπτέμβριο πέντε ενημερωτικές εκδηλώσεις για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Πρόκειται για μια συμβολική σκυταλοδρομία ενημέρωσης με τερματισμό την Αθήνα. Οι πέντε πόλεις συμβολίζουν τα πέντε χρόνια διοργάνωσης του Αγώνα από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ .

Η Λαμία επιλέχθηκε ως μία από τις πέντε πόλεις γνωρίζοντας και εκτιμώντας από προηγούμενη συνεργασία μας τη δυναμική του Συλλόγου μας ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ και το σοβαρό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την ενημέρωση των γυναικών της πόλης μας στο μείζον θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. 

Ομιλητές της εκδήλωσης : Βασίλης Βενιζέλος , Διευθυντής Κέντρου Μαστού Νοσοκομείου Μετροπόλιταν Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ,Εθελόντρια Ελένη Λέκκα, Κοινωνική Λειτουργός Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Έλυα Κουρέντα, Ταμίας του Πανελληνίου Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» , Εθελόντρια
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων.

Την εκδήλωση θα τιμήσoυν με την ευγενική και εθελοντική τους παρουσία η μεγάλη ερμηνεύτρια του Ελληνικού Τραγουδιού ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ και τέσσερις κορυφαίοι σολίστες που θα τη συνοδέψουν με πιάνο  κιθάρα , κοντραμπάσο και σαξόφωνο σε μερικά από τα γνωστά της τραγούδια.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου