Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ: πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών



ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Λαμία, 15 Νοέμβρη 2010
Η γραμματεία της Παρέμβασης Πολιτών κατέληξε στις παρακάτω πρώτες εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Λαμίας, οι οποίες θα συζητηθούν εκτενέστερα στην επερχόμενη γενική συνέλευση της δημοτικής μας κίνησης:

1. Εκφράστηκε σε ορισμένο βαθμό και στο Δήμο Λαμίας, μέσα από τη μεγάλη μείωση (10%) της δύναμης της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ποσοστό των άκυρων-λευκών, η αντίδραση του κόσμου απέναντι στην πολιτική του μνημονίου κυβέρνησης – τρόικας.
2. Η επανεκλογή για τέταρτη θητεία του κ. Κοτρωνιά, παρά το γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας που οδήγησε σε απώλειες της τάξης του 4,5% στην πόλη της Λαμίας, τονίζει εμφατικά την απουσία όλα αυτά τα χρόνια αντιπολίτευσης ικανής να πετύχει την αλλαγή στο Δήμο μας.
3. Η επιτυχία της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία, με αύξηση των ψήφων και των ποσοστών της, καθώς και την κατάκτηση και δεύτερης έδρας, καταδεικνύει την αυξανόμενη δυναμική της δημοτικής μας κίνησης και σε εκλογικό επίπεδο. Ιδιαίτερα στον πρώην Δήμο και στην πόλη της Λαμίας η κατάκτηση της τρίτης θέσης σηματοδοτεί την αυξανόμενη αναγνώριση από τον κόσμο των παρεμβάσεών της μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.
4. Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους μας στήριξαν με κάθε τρόπο στο δύσκολο αλλά ωραίο αγώνα που δώσαμε! Ευχαριστούμε όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην εκλογική μάχη!
Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό των συνδημοτών μας, σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα που θα δώσουν την επόμενη δύσκολη περίοδο, για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους. Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μια πόλη καθαρή, με ελεύθερους δημόσιους χώρους, ασφαλείς, ποιοτικές παιδικές χαρές, με μαζικό αθλητισμό, έντονη πολιτιστική δράση, με ίσες δυνατότητες για τα ΑμΕΑ, ευπαθείς ομάδες, μετανάστες, με αναβαθμισμένη την πρόνοια και την κοινωνική αλληλεγγύη, έξω από την εμπορευματοποίηση και το κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου