Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

12ο Μουσικό Φεστιβάλ «Ηχοι του Δάσους» στην Καλοσκοπή Φωκίδας (19.20 &21 Ιουλίου 2013)

Μόνο οι ήχοι του δάσους και της μουσικής θα ακούγονται το τριήμερο 19, 20 & 21 Ιουλίου 2013, στο Οροπέδιο Αγ. Τριάδας Καλοσκοπής Φωκίδας, στο πλαίσιο του 12ου μουσικού φεστιβάλ "Ηχοι του Δάσους".

Μουσικό ταξίδι στην πανέμορφη φύση της Φωκίδας για τους φίλους του φεστιβάλ που θα επισκεφθούν το χώρο απολαμβάνοντας συναυλίες που θα κάνουν τις νύχτες τους ξεχωριστές και ομορφότερες, μακριά από το θόρυβο της πόλης.
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτη τη διάθεση και το ενδιαφέρον όλο το τριήμερο, το φεστιβάλ «Ήχοι Του Δάσους» αναδεικνύεται ως το πιο σημαντικό κατασκηνωτικό φεστιβάλ της περιοχής, αλλά και το πιο κοντινό στην Αθήνα, μια και η απόσταση από την πρωτεύουσα είναι μόλις 2.5 ώρες με το αυτοκίνητο.


Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:

Παρασκευή 19/07
Locomondo
Χαίνηδες
Mode Plagal

Σάββατο 20/07
Ορφέας Περίδης
Χρήστος Θηβαίος & Mr Highway Band
Cabaret Balkan
Bad Bid

Κυριακή 21/07
Ν. Ζιώγαλας – Μ. Φάμελλος – Οδ. Τσάκαλος
Στέλιος Σαλβαδόρ - Μωρά Στη Φωτιά
The Bullets
Monostyle

Εκτός από τις βραδινές συναυλίες, οι μέρες είναι γεμάτες παιχνίδια, εργαστήρια και άλλες δραστηριότητες στο βουνό οι οποίες υπόσχονται και φέτος να γεμίσουν τα πρωινά και τα απογεύματά των επισκεπτών και να μην αφήσουν κανέναν να μείνει ασυγκίνητος.
Περιβαλλοντικές δράσεις, εικαστικά εργαστήρια, επίδειξη και διαγωνισμός graffiti, μαθήματα κρουστών, ασκήσεις yoga και Qi Kung , φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο, τοξοβολία, πίστα αναρρίχησης, ποδηλασία και άλλες δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις που θα γεμίσουν όμορφα και δημιουργικά τις ημέρες των επισκεπτών.
Οι κατασκηνωτές θα βρουν και φέτος όλες τις παροχές ενός οργανωμένου camping, όπως εστιατόριο - καφετέρια, μπαρ, τουαλέτες, ντους, parking, γραμματεία, ιατρείο και φαρμακείο, όλα στη διάθεση των κατασκηνωτών, ενώ για όσους θέλουν μια πιο άνετη διαμονή μπορούν να διαμείνουν σε κάποιον από τους ξενώνες και ξενοδοχεία που βρίσκονται στα γειτονικά χωριά.
Το φεστιβάλ διοργανώνεται για μία ακόμη χρονιά από τον Σύλλογο Αναπτυξιακού Προβληματισμού «Ελιά» σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Γραβιάς και της Τοπικής Κοινότητας Καλοσκοπής.

Περισσότερες πληροφορίες: www.forestsounds.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου