Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΝΕΑ ΝΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
Η Γενική συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε μέσα σε ενωτικό και αγωνιστικό κλίμα εξέλεξε με δημοκρατικές διαδικασίες νέα Νομαρχιακή Επιτροπή που αποτελείται από τους παρακάτω: Αργύρης Άγις, Βούλγαρης Άλκης, Βάσωφ Ιωσήφ, Ζούμπος Ορέστης, Θεοδοσίου Κώστας, Λέβα Βάσω, Κυριακάκης Βασίλης, Κολιοφούτης Σταύρος, Μανίκας Γιώργος, Μαρκατσέλης Βαγγέλης, Μαργαριτογιάννης Σωτήρης, Μούρτζου Γεωργία, Ντούσικος Κώστας, Παρμενοπούλου Χαρά, Τσιάπας Αντώνης, Τουφεξής Βασίλης και Ψυμογιάννου Μορφούλα.
Ο λαός που το τελευταίο διάστημα βγήκε στους δρόμους και τις πλατείες ανάγκασε σε παραίτηση τη καταρρέουσα κυβέρνηση Παπανδρέου. Η κυβέρνησης συνεργασίας που αποφασίστηκε από το μνημονιακό μπλοκ και τους κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ έχει στόχο να «κλειδώσει» τις όποιες πολιτικές εκκρεμότητες με τη ψήφιση της δανειακής σύμβασης και του προϋπολογισμού που συνοδεύονται από νέα σκληρότερα μέτρα με λιτότητα, απολύσεις, και εφεδρείες, προτού δοθεί η ευκαιρία στον λαό να μιλήσει. Είναι πια ολοφάνερο ότι οι ωμές, πραξικοπηματικές παρεμβάσεις της Ε.Ε., με τη συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης, οδηγούν σε περιορισμό της κυριαρχίας της χώρας και της λαϊκής κυριαρχίας. Η επιλογή του κ. Παπαδήμου στη θέση του Πρωθυπουργού αποτελεί για όλους αυτούς εγγύηση ότι θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση και συνέπεια, η ίδια πολιτική που μέχρι σήμερα μας έχει καταστρέψει Τα κόμματα που θα στηρίξουν αυτήν την κυβέρνηση, είτε με συμμετοχή είτε με ανοχή, θα έχουν συνευθύνη για την κοινωνική διάλυση, τη συρρίκνωση της δημοκρατίας, την οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία.


Μπροστά στον μονόδρομο τον οποίο προσπαθεί να επιβάλει διά πυρός και σιδήρου το μνημονιακό μπλοκ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να δίνει το παρόν, ενωτικός και ενωμένος μέσα στην κοινωνία και τους κοινωνικούς αγώνες και σταθερός στις πολιτικές του επιλογές μπροστά στις πιέσεις που σίγουρα θα δεχτεί από το σύστημα. Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία ο ΣΥΡΙΖΑ , πολιτική δύναμη ανατροπής και ριζικής αλλαγής, οφείλει να εντείνει την προσπάθειά του για την δημιουργία ενός νέου αντιμνημονιακού και αντινεοφιλελεύθερου μπλοκ κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων με πυρήνα τη ριζοσπαστική Αριστερά, που θα να γκρεμίσει τόσο τις μνημονικές κυβερνήσεις όσο και κάθε μνημονιακή πολιτική και θα προβάλει με τον πιο αξιόπιστο τρόπο ένα εναλλακτικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση .
Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της, όπου αυτά ζουν και δίνουν τους αγώνες τους, στις γειτονιές, στα συνδικάτα, στα κινήματα, σε όλες τις ενωτικές επιτροπές σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα με επόμενο σημαντικό σταθμό αντίστασης και πάλης, τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα για την επέτειο της 17 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου