Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΙΚΑ 2011 (18-19 Ιουνίου 20011) - Πάρκο Αμφιθέας Λαμία

Οπως κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθεας, συνεχίζει την πολιτιστική του προσφορά και οργανώνει εκδηλώσεις ανοιχτές για όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ:ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΙΠΠΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΕ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ.ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ,ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ(ΔΟΜΟΚΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ!

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ:ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ,ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ-ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ.ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

1 σχόλιο:

  1. Πριν την εκδηλωση σας θα ηθελα να σας ςνημερωσω οτι
    Σύμφωνα με το άρθρο 12 του νέου νομοσχεδίου: «Δεν επιτρέπεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου (άγριας πανίδας ή υπό εξαφάνιση, ζώου εργασίας, εκτροφής, συντροφιάς) σε τσίρκο ή σε θίασο με ποικίλο πρόγραμμα εφόσον τα ζώα αυτά χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν παραστάσεις ή παρελαύνουν ή εμφανίζονται ενώπιον του κοινού».
    Επίσης «δεν επιτρέπεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφόσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους».

    Απαγορεύεται ρητά «η χρησιμοποίηση κάθε είδους ζώου (άγριας πανίδας ή υπό εξαφάνιση, ζώου εργασίας, εκτροφής, συντροφιάς) σε υπαίθρια δημόσια έκθεση ή και φωτογράφησή τους με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή