Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«ΙΣΛΑΜΙΚΗ» ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΚΑΜΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHENS GAY PRIDE

www.aftodioikisi.gr/proto_thema/11290
Ανύπαρκτη για τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας (ΜΕΕ) είναι η Μουσουλμανική Κοινότητα Ελλάδος «ΑΜΑΝ» (Αντιεξουσιαστές Μουσουλμάνοι Αδελφοί Νοσοκόμοι), που με ανακοίνωσή της -που δημοσιεύεται σε δημοσιογραφικούς ιστότοπους και ιστολόγια- στρέφεται κατά του Γιώργου Καμίνη για την απόφασή του να υποστηρίξει το Athens Gay Pride, ενώ απειλεί με θάνατο τους ομοφιλόφυλους που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Η ανακοίνωση αυτή «εμφανίστηκε» για πρώτη φορά από την εφημερίδα «Ελληνικός Στόχος», ενώ είναι αξιοσημείωτο η κατάληξη -ος στο «Ελλάδος» της... Μουσουλμανικής Κοινότητας Ελλάδος «ΑΜΑΝ»

Η ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας

«Με αφορμή δημοσίευμα που αναπαράγεται εδώ και δύο εβδομάδες στο Διαδίκτυο όπου ανυπόγραφα κάποια μουσουλμανική κοινότητα Ελλάδος καταδικάζει το gay parade της Αθήνας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι ουδέποτε εκδώσαμε κάποια τέτοια ανακοίνωση.
»Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιο σωματείο μουσουλμάνων μπορεί να έχει εκδώσει κάτι τέτοιο, καθώς αυτό κυκλοφορεί ανυπόγραφα και αναμεταδίδεται από διάφορα blogs υπονοώντας ότι η ΜΕΕ έχει βγάλει το ανακοινωθέν.
»Επίσης ψευδώς ανακοινώθηκε σε ραδιόφωνα ότι διοργανώνουμε σήμερα πορεία στην πρεσβεία της Συρίας, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
»Οι θέσεις μας πάντοτε είναι φανερές και τα ανακοινωθέντα μας είναι πάντοτε ενυπόγραφα και αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα μας όπως άλλωστε και ετούτο εδώ το δελτίο τύπου.
»Σας ευχαριστούμε θερμά,
»Το ΔΣ της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου