Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΡΜΑΙ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ-RESORT AND SPA ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ- ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!


Ο επιχειρηματιας που εκμεταλλεύεται τα ιαματικά λουτρά Πλατυστόμου- δημόσια περιουσία που εκμισθώθηκε από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα, παρόλο που έχει ένα χρόνο περίπου απλήρωτους 24 εργαζόμενους οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας επικαλούμενος οικονομικό αδιεξοδο, αναζητεί προσωπικό μέσω αγγελιών στον τύπο!

Διαβάζουμε στη ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 6/2/11
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ στο Πλατύστομο Λαμίας ζητεί υπάλληλο υποδοχής, σερβιτόρουςμ μπάρμαν, μπαργούμεν, μόνιμη εργασια, 5ετή προυπηρεσία,παρέχεται διαμονή-διατροφή, βιογραφικό με πρόσφατη φωτογραφία στο e-mail:info@platystomo.gr , tel.22360/22510.

Πόσο γνωρίζουν άραγε οι ελπίζοντες άνεργοι σε μια θέση εργασίας στο πολυτελές ξενοδοχείο ότι θα χρησιμοποιηθούν σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός και ότι η μόνιμη εργασια θα είναι και απλήρωτη;
Τι λέει το Εργατικό Κέντρο που μεσολαβεί να μην γινουν κινητοποιήσεις τα Σαβατοκύριακα έναντι αόριστων υποσχέσεων για τμηματικές καταβολές δεδουλευμένων για να μη χαλάσει η εικόνα του ξενοδοχείου και τα αρμόδια Υπουργεία γι αυτή την κοροιδία σε βαρος των απλήρωτων εργαζομένων;

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ...ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή