Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!


Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη τρομοκρατική επίδειξη δύναμης και αυταρχισμού της αστυνομίας που χθες το βράδυ επιτέθηκαν και συνέλαβαν το στέλεχος του Συνασπισμού Βύρωνα Δημοσθένη Παπαδάτο- Αναγνωστόπουλο ως ύποπτο για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς κατά λάθος! Ο Δημοσθένης κατά λάθος είναι από τα πιο γνωστά στελέχη της αριστεράς στο Βύρωνα.
Ο ξυλοδαρμός του από δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής, η προσαγωγή του με αμάξι και χωρίς καμία εξήγηση στην ΓΑΔΑ και όσα ακολούθησαν εκεί που άντρες της Αντιτρομοκρατικής με κουκούλες τον έκλεισαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, τον ξεγύμνωσαν και του έκαναν σωματικό έλεγχο. και αφού τον ανέκριναν για αρκετές ώρες τον άφησαν λέγοντας απλώς ότι επρόκειτο για .......λάθος! μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας που αναπτύσσονται από την κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα πάνε χέρι - χέρι κυριολεκτικά με τον Καρατζαφέρη.
Τα αντιλαϊκά μέτρα απαιτούν αυταρχισμό και εκφοβισμό της κοινωνίας. Είναι σαφές για όλους εμάς που θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία ότι η τρομοκράτηση της κοινωνίας δεν θα περάσει.
Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να καταδικάσει τις ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων που στο όνομα της τρομοκρατίας δέρνουν, βρίζουν, συλλαμβάνουν αγωνιστές πολίτες σε συγκεντρώσεις και έξω από τα σπίτια τους.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Π.Κ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου