Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΝΕΑ ΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ


Επίθεση από μέλη της φασιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» δέχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης (1/10) η τραγουδίστρια Σοφία Παπάζογλου στο σταθμό του Μετρό στην Κατεχάκη.

Όπως κατήγγειλε η ίδια, συγκεντρωμένα μέλη της οργάνωσης μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια και την εφημερίδα τους. Όταν της έδωσαν φυλλάδιο εκείνη αρνήθηκε να το διαβάσει και το πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθεί τόσο φραστική επίθεση από την εν λόγω φασιστική ομάδα, όσο και σωματική επίθεση, αφού ένας εξ αυτών της έριξε καυστικό σπρέι στο πρόσωπο. Οι υπάλληλοι του Μετρό, οι οποίοι ήταν και αυτόπτες μάρτυρες, κάλεσαν ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», όπου της παρασχέθηκαν οι πρώ�! �ες βοήθειες.

Το περιστατικό αυτό, φέρνει πάλι στο προσκήνιο το ζήτημα του να τεθεί εκτός νόμου η φασιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής», η οποία έχει καταδικαστεί για εγκληματικές πράξεις στο παρελθόν. Είναι προκλητικό να κατεβαίνει στις εκλογές αυτή η συμμορία, η οποία εκτός των άλλων επιτίθεται συστηματικά στους μετανάστες.

Η ασύδοτη δράση των φασιστών της «Χρυσής Αυγής» αποκαλύπτει τις ευθύνες της κυβέρνησης και της αστυνομίας, που ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί ενάντια στις εργατικές και νεολαιίστικες κινητοποιήσεις, ουσιαστικά συγκαλύπτουν την τρομοκρατική δράση των φασιστικών συμμοριών

5 σχόλια:

  1. Λάσπη κατά Χρυσής Αυγής τρεις ημέρες πριν τις εκλογές(!) από τον ΣΚΑΪ
    O σταθμός των ΜΚΟ που στηρίζει τους Οικολόγους Πράσινους του Τρεμόπουλου και ο οποίος μετέδωσε το 5λεπτο της Χρυσής Αυγής, παραβιάζοντας κάθε νόμο στις 4.30 το πρωί! Μεταδίδει ότι Χρυσαυγίτες κτύπησαν γυναίκα που ήταν… “ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” κουμπάρα δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ…

    Το βρώμικο σιωνιστικό αγγλοεβραϊκό κεφάλαιο των λαθρεμπόρων επιτίθεται με ψέματα κατά της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρνήθηκαν την διάψευσή δείχνοντας ξεκάθαρα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κακοστημένη προβοκάτσια το «επεισόδιο» στην Κατεχάκη! Βρέθηκε αμέσως εκεί τηλεοπτικό συνεργείο…
    σε χρόνο μηδέν συγκεκριμένου σταθμού, το οποίο αναζητούσε αγωνιωδώς αυτόπτες μάρτυρες του δήθεν επεισοδίου, τους οποίους βεβαίως και δεν βρήκε γιατί δεν υπήρχαν ούτε μάρτυρες, ούτε επεισόδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Όταν οι μάσκες πέφτουν»: …Στημένη προβοκάτσια ΣΚΑΪ και Πράσινων το «επεισόδιο»(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καταδικάζει απερίφραστα την οποιαδήποτε επίθεση έγινε εναντίον γυναίκας στον σταθμό Κατεχάκη. Αγνοεί εντελώς το γεγονός και δηλώνει ότι δεν έχει καμμία σχέση και επισημαίνει όμως κάποιες «συμπτώσεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή