Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού: Η πιό ωραία μέρα.... στο πιο ωραίο βουνό!

Ιδανικές συνθήκες σήμερα στο βουνό τόσο για χιονοδρομία όσο και για βόλτα! Οι καλοστρωμένες πίστες και το άριστο χιόνι ήταν το δώρο του ΧΚΠ προς τους φίλους χιονοδρόμους που μας επισκέφθηκαν σήμερα!
Αλλά και οι επισκέπτες δεν έμειναν παραπονεμένοι αφού απόλαυσαν τη μαγευτική θέα από τους αναβατήρες Ερμή και Ηνίοχο. Και σήμερα η θέα ήταν απίστευτη αφού το βουνό βρισκόταν κυριολεκτικά ανάμεσα στον ήλιο και τα σύννεφα!!!

Λόγω των εξαιρετικών συνθηκών δόθηκε παράταση μισής ώρας στη λειτουργία των αναβατήρων!
Λειτούργησαν οι αναβατήρες: Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Βάκχος, Περικλής, Τηλέμαχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, baby2 και το συρόμενο του Προφήτη Ηλία. Και οι πίστες: Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής (απάτητη), Τηλέμαχος, Διηάνειρα, πλατό αρχαρίων 1950 και πλατό Προφήτη Ηλία.

ΝΕΟ:Σε λειτουργία και η νέα πίστα με τον μικρό συρόμενο στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Μία πίστα εύκολη (πράσινη), 200 μέτρων μήκους, εξαιρετική για αρχαρίους και παιδιά!
Αύριο περιμένουμε ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από -4 C έως +2°C. Θα λειτουργήσουν οι αναβατήρες:  Αφροδίτη, Αίολος, Ηρακλής, Βάκχος, Περικλής, Τηλέμαχος, Ερμής, Ηνίοχος, Ήρα, baby2 και συρόμενο Προφήτη Ηλία. Επίσης θα βρίσκονται σε λειτουργία οι πίστες: Αίολος, Βάκχος, Περικλής, Ηρακλής (απάτητη), Τηλέμαχος, Διηάνειρα, Περιφερειακή, πλατό αρχαρίων 1950 και πλατό Προφήτη Ηλία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αύριο το εισιτήριο χιονοδρομίας, θα διατίθεται με έκπτωση 20% (24 ευρώ), ενώ το ΧΚΠ θα ανοίξει στις 08:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου