Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινές προβολές στο θερινό κινηματογράφο Λαμίας (22 Ιουλίου-28 Αυγούστου)

Μια σειρά από εκπληκτικές ταινίες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν όλοι οι κινηματογραφόφιλοι της πόλης μας έως τέλος Αυγούστου. στο θερινό κινηματογράφο Λαμίας. Όσοι λοιπόν θα μείνετε "εντός των τειχών" το φετεινό καλοκαίρι λόγω εργασίας  ή λιτότητας, σπεύσατε.

Ακολουθεί το πρόγραμμα όλων των προβολών.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013    (22/07/2013έως 28/08/2013)
Δευτέρα  22 Ιουλίου 2013
Τετάρτη   24 Ιουλίου 2013
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ  (GREAT EXPECTATIONS)
Oβραβευμένος με BAFTAMάικλ Νιούελ («FourWeddingand aFuneral” , “HarryPotterandtheGobietofFire”) σκηνοθετεί το κλασικό μυθιστόρημα του Τσάρλς Ντίκενς με ένα υψηλού επιπέδου κάστ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:: Μάικλ Νιούελ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:  Ρέιφ Φάινς, ΄Ελενα Μπόναμ, Κάρτερ, Τζέισον Φλέμιγκ ΔΙΑΡΚΕΙΑ :2.08’
Πέμπτη  25 Ιουλίου 2013
Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ (PLAYINGFORKEEPS)
Hαγάπη είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι, και αυτό δείχνει να το γνωρίζει καλά ο ταλαντούχος Ιταλός σκηνοθέτης Γκαμπριέλε Μουτσίνο («ΤhePursuilofHappyness”) ooποίος έστησε μία κινηματογραφική ιστορία με εξυπνάδα , ρομαντισμό , έναν δυναμικό πρωταγωνιστή και τρείς πρωταγωνίστριες- πειρασμούς.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκαμπριέλε Μουτσίνο  ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέσικα Μπίλ, Ούμα Θέρμαν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς Ντένις Κουέιντ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 1.45’
Δευτέρα 29  Ιουλίου 2013
Τετάρτη  31 Ιουλίου 2013
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ(PROMISED LAND)
Μετά το ‘’GoodWillHunting’’ που του χάρισε την υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας, ο Γκάς Βάν Σαντ συνεργάζεται και πάλι με τον Ματ Ντέιμον, σε μια συγκλονιστική, πολιτική ταινία.       ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκας Βαν ΣαντΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ματ Ντέιμον, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τζον Κραζίνσκι ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1.46΄
Πέμπτη  1 Αυγούστου 2013
Κυριακή 4 Αυγούστου 2013
ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ (SILVER LIΝINGS PLAYBOOK)
Η πιο αισιόδοξη ταινία της χρονιάς προτάθηκε για 8  Όσκαρ και χάρισε στην υπέροχη Τζένιφερ Λόρενς, το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της, στα 23 της χρόνια. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέβιντ Ο’ Ράσελ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μπράντλεϊ, Κούπερ Τζένιφερ Λόρενς, Τζούλια Στάιλς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2.02΄
 Δευτέρα  5 Αυγούστου 2013
Τετάρτη  7 Αυγούστου 2013
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  (LΕ CAPITAL)
OΚώστας Γαβράς ανεβάζει την κάμερα πάνω στα στρογγυλά τραπέζια των αποφάσεων «χορογραφώντας» σε φρενήρη ρυθμό το σύγχρονο τραπεζικό κατεστημένο.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Κώστας Γαβράςι  ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γκάντ Ελμαλέ, Γκάμπριελ Μπέρν, Νατάσα Ρενιέ, ΜπερνΆΡ Λε Κοκ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1.54’
Πέμπτη  8 Αυγούστου 2013
Κυριακή 11 Αυγούστου 2013
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ (LIFE OF PI)
Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς στην Ελλάδα, και με 4 Όσκαρ στο τσεπάκι, ‘’η ζωή του Πι’’ είναι ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι επιβίωσης στην απέραντη θάλασσα αλλά και την ψυχή του ανθρώπου. Η –χάρμα οφθαλμών- ταινία του Ανγκ Λι, θεωρείται ήδη κλασική.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ανγκ Λι ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Σουράι Σάρμα, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Ιρφάν Καν ΔΙΑΡΚΕΙΑ:2.07΄
Δευτέρα  12 Αυγούστου 2013
Τετάρτη 14  Αυγούστου 2013
RIO (ΠΑΙΔΙΚΟ)
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.
Πέμπτη  15 Αυγούστου 2013
Κυριακή 18 Αυγούστου 2013
                         ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣΤΥΠΟΙ (STAND UP GUYS) Δυνατό καστ, απολαυστικές ατάκες, κωμωδία και δράμα μαζί, σε μια ταινία έντασης και ανατροπών. Δυο ηλικιωμένοι ληστές και φίλοι θα ξαναβρεθούν μετά από δεκαετίες και θα προσπαθήσουν να ενώσουν την παλιά τους συμμορία για λίγη ακόμα διασκέδαση σαν τον παλιό καλό καιρό.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φίσερ Στίβενς ΗΘΟΠΟΙΟΙ:Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν, Άλαν Άρκιν, Τζουλιάνα Μαργκούλις  ΔΙΑΡΚΕΙΑ:1.35’


ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΘΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013    (22/07/2013έως 28/08/2013)
Δευτέρα  19 Αυγούστου  2013
Τετάρτη   21 Αυγούστου  2013
ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ  (QUARTET)
Ο Ντάστιν Χόφμαν σκηνοθετεί την πολυβραβευμένη Μάγκι Σμιθ και τον υποψήφιο για Όσκαρ Τομ Κόρτνεϊ σε μια σκανδαλιάρικη κωμωδία γύρω από τη ζωή και τον έρωτα.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ::  Ντάστιν Χόφμαν ΗΘΟΠΟΙΟΙ:  Μάγκι Σμιθ, Τομ Κόρτνεϊ, Μπιλ Κόνολι ΔΙΑΡΚΕΙΑ:1.38
Πέμπτη  22 Αυγούστου 2013
Κυριακή 25 Αυγούστου 2013
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ
(THEPERKSOFBEINGAWALLFLOWER)
Όταν είσαι έφηβος, όλα είναι δυνατά. Φτιάχνεις ακλόνητους δεσμούς φιλίας, ερωτεύεσαι με ταχύτητα και πάθος, ζείς έντονα έχοντας όλη τη ζωή σου μπροστά. Ακόμα κι αν αποφασίσεις ότι δεν θα προδώσεις ότι αγαπάς. Ακόμα κι αν αρπάζεις τη ζωή, μοναχικά στο περιθώριο.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στίβεν Σαμπόσκι  ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Έμα Γουάτσον, Λόγκαν Λέρμαν, Πόλ Ραντ, Έζρα Μίλερ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:1.42΄
Δευτέρα  26 Αυγούστου  2013
Τετάρτη   28 Αυγούστου  2013
Η ΑΓΑΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (LOVEINTHEEND)
Τρείς ιστορίες αγάπης για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Κεχαγιάς  ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Πάνος Βλάχος , Κατερίνα Γερονικολού, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Τζωρτζίνα Λιώση, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1.35΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου