Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ: ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΑΠ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ




Στις 24/11/2008 η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μας έδειξε για άλλη μια φόρα τα δημοκρατικά της φρονήματα,τραμπουκίζοντας για πολλοστή φορά φοιτητές της ΑΡ.ΕΝ και τις ΠΚΣ , τραυματίζοντας μάλιστα 2 εξ αυτών.
Το περιστατικό αυτό δείχνει την προσπάθεια της ΔΑΠ να πνίξει την πολιτική έκφραση των αριστερών παρατάξεων και είναι προφανές ότι αυτή η πολιτική ακολουθείται σε όλες τις σχολές τις χώρας υπό την καθοδήγηση της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ.Η ΟΝΝΕΔ επιστρέφει σε εποχές Καλαμπόκα δηλαδή στην βία και στην τρομοκρατία των πολιτικών «αντιπάλων» της.
Καταγγέλλουμε την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ η οποία συστηματικά προσπαθεί να καταλύσει την δημοκρατία και να επαναφέρει την χούντα μέσα στο ΤΕΙ. Χαρακτηριστική είναι η παραδοχή ενός εκ τον ΔΑΠιτων ότι το ΤΕΙ είναι τσιφλίκι τους!
Το φοιτητικό κίνημα από το πολυτεχνείο και μετά έχει κερδίσει με τους αγώνες του ,την δημοκρατία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και είμαστε διατεθειμένοι να προασπίσουμε αυτά αγαθά με οποιοδήποτε κόστος.Η κοινωνία πρέπει να καταλάβει ότι η Δαπ λειτουργεί σαν κατασταλτικός μηχανισμός της κυβέρνησης.
Είναι εμφανές ότι τώρα που το πρώτο θέμα συζήτησης στους φοιτητές και στους καθηγητές είναι το ζήτημα των ΚΕΣ,η ΔΑΠ προσπαθεί με τις γνωστές της «πολιτικές μεθόδους» να αποπροσανατολίσει τους σπουδαστές , για να αποτραπούν ριζοσπαστικές αποφάσεις από τον σύλλογο των σπουδαστών.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν παρών ο Πρόεδρος του ΤΕΙ και ο προϊστάμενος Πληροφορικής και περιμένουμε από αυτούς να βγουν και να καταγγείλουν ανοιχτά την τρομοκρατία που ασκεί η ΔΑΠ.

1 σχόλιο:

  1. Χωρις να προσπαθώ να ακυρώσω αλλα η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να γράφεται ολόκληρη.
    Για να είστε ακριβείς...
    Οι 2 σπουδαστές που πήγαν στο Νοσοκομείο ήταν μέλη του ΚΚΕ. Οι σπουδαστές της ΑΡ.ΕΝ ενεπλάκησαν στην συμπλοκή πολύ αργότερα και για "αδιευκρίνηστη" ακόμα αιτία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή