Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Παραλία Ραχών: Εικόνες

Ηλιόλουστη στην καρδιά του Χειμώνα η Παραλία Ραχών σήμερα.  Κυριακή πρωί  και ευκαιρία για βόλτα, ψάρεμα χαλάρωση, εφημερίδα  και καφεδάκι δίπλα στο κύμα. Στο βάθος ο Παρνασσός χιονισμένος....

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Συναυλία της Φιλαρμονικής Λαμίας " Παντού και Πάντα!!!" ( Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου)



Ο Δήμος Λαμιέων και η Ένωση Ασκούμενων & Νέων Δικηγόρων Λαμίας, διοργανώνουν συναυλία με τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας  με τίτλο:


«Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας …. Παντού και Πάντα !!!!».

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση της ΒΙΟΖΩ στην Ανθήλη: Οικοαυτάρκεια και Παραδοσιακή Διατροφή

Monsanto, McDonalds, Coca-Cola, Condex Alimentarius… Παγκόσμιοι διατροφικοί κίνδυνοι που μπαίνουν καθημερινά στη ζωή μας, κερδοσκοπούν σε βάρος μας ταΐζοντας μας με «νόμιμα» δηλητήρια. 
 Βιταληά vs Hamburger
Η λύση έρχεται από τα παλιά με όχημα την σοφία των προγόνων μας. Με την επιστροφή μας στην παραδοσιακή διατροφή, στην «μεσογειακή δίαιτα» και αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να ελέγξουμε την διατροφή μας και να ενισχύσουμε την υγεία μας.
Η Μεσογειακή διατροφή είναι πρώτα και κύρια η Τοπική Διατροφή. Ο κάθε τόπος μπορεί να θρέψει σωστά τους κατοίκους του! Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι κατανάλωναν Οίνο, Άρτο, Ελαιόλαδο και Φέτα. Τα εξύψωσαν, τα έκαναν θεούς και θρησκεία, τα οποία είναι και η βάση της Μεσογειακής Διατροφής.

'Εκθεση φωτογραφίας ΄Αρη Πιπέλια στη Λαμία ( ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο φωτογράφος Άρης Πιπέλιας εκθέτει φωτογραφίες του στο καφέ ΖΑΜΠΟΝ, (της οδού Ροζάκη – Αγγελή), ως ένα μικρό αφιέρωμα στον Υπερρεαλισμό.
Η έκθεση που άνοιξε σήμερα, θα διαρκέσει έως τις 3 Μαρτίου και θα είναι ανοικτή απ’ τις 8 το πρωί μέχρις αργά το βράδυ.    

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας και συνέντευξη τύπου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης (Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου)

Ο κ. Πρόεδρος, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε συνέντευξη τύπου με αφορμή την πρεμιέρα του έργου της Παιδικής Σκηνής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε συμπαραγωγή με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας με το έργο «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» σε  διασκευή-σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, που θα δοθεί την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 στις